RODE Videomic GO II

99,00 

2 varastossa. Myymälästä heti. Toimitus 1-3 vrk .

Tuotenumero: VideomicGOII Osastot: , , Hakusanat: , , ,

RODE Videomic GO II

Kevyt suuntamikrofoni

Haluatko viedä sisältösi uudelle tasolle? Kompakti, kevyt ja monipuolinen. Universaali yhteensopivuus kameroiden, älypuhelimien, tablettien ja tietokoneiden kanssa. Uskomaton ääni minimaalisella hälinällä. Täydellinen kaikkeen elokuvanteosta suoratoistoon ja sisällön luomiseen TikTokille, Youtubeen yms.

Avainominaisuudet:
 • Paranna välittömästi kamerasi, älypuhelimesi, tablettisi ja tietokoneesi äänenlaatua
 • Uskomattoman helppokäyttöinen
 • Kompakti ja tarpeeksi kevyt ottaa mukaasi minne tahansa
 • Yhteensopiva RØDE-sovellusten kanssa, jotka käyttävät edistyneitä ominaisuuksia, tehokasta äänenkäsittelyä ja studiolaatuista tallennusta millä tahansa laitteella

 

Laadukasta äänitystä vaivatta

Sinun ei tarvitse olla äänen asiantuntija saadaksesi tallennettua laadukasta ääntä. VideoMic GO II tekee kaiken kovan työn puolestasi. Siinä on sama rengasmainen putkitekniikka kuin VideoMic NTG- ja NTG5-mikrofoneissa, ja se tuottaa täyteläisen äänen. Se on erittäin suuntautuva mikrofoni, mikä tarkoittaa, että se keskittyy siihen, mihin olet mikrofonin osoittanut ja vähentää taustamelua, mikä antaa sinulle kristallinkirkkaan, ammattimaisen äänen helposti.

mukana tulee myös korkealaatuinen tuulisuoja puhtaiden tallenteiden tallentamiseen ulkona ja suun poksahdusäänien vähentämiseen sekä ammattimainen iskunvaimennin, joka vaimentaa erinomaisesti käsittelyääniä.

Pieni mutta pippurinen

Vain 89 grammaa painava VideoMic GO II on kompakti ja riittävän kevyt ottaaksesi mukaasi minne menetkin. Täydellinen käytettäväksi kompaktikameroiden, mobiilitallennuslaitteiden kanssa tai työpöydällä USB-mikrofonina korkealaatuisen äänen tallentamiseen missä tahansa.

Plug and Go

VideoMic GO II:ssa ei ole monimutkaisia ​​säätimiä tai kytkimiä, eikä se vaadi toimiakseen paristoja, joten voit tallentaa sekunneissa. Se yhdistetään saumattomasti kameroihin, tietokoneisiin, älypuhelimiin ja tablet-laitteisiin ja tarjoaa välittömän ammattimaisen äänen mahdollisimman pienellä vaivalla.

Yksi mikrofoni kaikille laitteillesi

Mikrofoni on suunniteltu vastaamaan nykypäivän sisällöntuottajien monipuolisiin tarpeisiin ja tarjoaa yleisen yhteensopivuuden kaikkien laitteidesi* kanssa.

Käytä sitä kamerasi kanssa kentällä. Käytä sitä älypuhelimesi tai tablet-laitteesi kanssa kristallinkirkkaaseen tallennukseen liikkeellä ollessasi. Käytä sitä työpöydän USB-mikrofonina podcasteihin, pelaamiseen ja suoratoistoon tai videopuheluihin. Uskomaton monipuolisuus maksimaaliseen luovuuteen.

*Lisäkaapeleita tarvitaan VideoMic GO II:n liittämiseen tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin USB:n kautta – USB-C-laitteet: SC16, SC18; iOS (Lightning) -laitteet: SC15, SC19.

 

 

Be the first to review “RODE Videomic GO II”

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja

 • 279,00 
 • 16,00 

  RODE SC16

  16,00 
 • 26,00 

  RODE SC15

  26,00 
 • 29,00 
 • 19,90 

  RODE SC18

  19,90 

Osastot

RODE Videomic GO II

99,00 

Lisää koriin